Het idee achter de Life Skills Academie

Met het opzetten van de Life Skills Academie dragen wij bij aan een samenleving waarin wij vrijheid en autonomie ervaren. Gaan doen waar je goed in bent en dit verbeteren.  Wij noemen dit ontwikkelen van een professionele identiteit. Geef jouw leven kleur en toegevoegde waarde.

Wie zit achter de Life Skills Academie?

Deskundige in het ontwikkelen van een professionele identiteit

Ik ben Marcel Derksen, ontwikkelbaas bij de LSA. Sinds 2006laat ik mensen ervaren dat ze meer kunnen dan ze zelf beseffen. Dat doe ik op een praktische manier die aansluit bij de omstandigheid en behoefte. Mijn ervaring in verschillende bedrijfstakken kan ik goed gebruiken om enerverende opdrachten en casussen te ontwerpen. Het uitwerken hiervan geeft jou plezier en vooruitgang in je professionele indentiteit. Door de jaren heen ontving ik duizenden website bezoekers. Een groot aantal daarvan mocht ik inzichten mee geven. De feedback en ervaringen van en met deze mensen hebben geleid tot het opzetten van de life skills academie en het format luchtig leren.

Marcel Derksen

Professionele identiteit betekent…

Een professional is iemand die zich er op toelegt om met behulp van specialistische kennis en ervaring zichzelf op een integere manier steeds beter van dienst te zijn. Identiteit is dat wat uniek of eigen is aan iets of iemand. Professionele identiteit is weten wie je bent en hoe jij je als persoon betekenisvol kunt maken in je netwerk.