Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Geld innoveert niet… mensen wel!

Zwolle Zwolle

Wat is dit je waard? Betaal je de ticketprijs of heb je een ander idee? Welke kwaliteit heb jij die wij weer kunnen gebruiken bijvoorbeeld...  We zijn benieuwd naar je voorstel... Spreek je innovatieve vermogen aan om je droom, verwachtingen, en alles wat je denkt dat niet kan alsnog te verwezenlijken. Hoor verhalen hoe het ook kan en doe er je voordeel mee. Raak alsnog geïnspireerd en pik de tools uit de workshop die je denkt nodig te hebben. Tussendoor leer je dan ook nog eens hoe jij iedere maand rond kunt komen en voldoende overhoud om te prettige maandafsluiting te hebben.

€25,00

Relight my fire

Zwolle Zwolle

WIJ ZETTEN JOU AAN MET EEN 4 UUR DURENDE MASTERCLASS Met behulp van ons vuurwerkboek nemen we jou stap voor stap mee door de masterclass. Na afloop heb jij een concreet jaarplan voor jezelf en ben je niet meer te houden. Je hebt een netwerk wat je ondersteund en je gaat ervaren dat het gewoon kan.

€25

Eenzaamheid

Zwolle Zwolle

Leer hoe je stap voor stap uit je gevoel van eenzaamheid kunt stappen en weer voorzichtig in verbinding komt met je omgeving.

Studievaardigheden hack

Zwolle Zwolle

Wij maken leren luchtig door je wegwijs te maken in de systematiek van leren en memoriseren. Hoe pas jij dit voor jezelf toe zodat leren veel minder een opgave wordt.

€12,50

Opkamers en dan?

Zwolle Zwolle

Welke zaken komen er allemaal op je pad als je zelf een huis of kamer gaat huren. Hoe organiseer ik alles. Waar kan ik met vragen terecht?

€25,00
Aanmelden

Titel

Ga naar de bovenkant