Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Budgetkoken

Online

De online masterclass budget koken leert jou met weinig middelen en geld een voedzame maaltijd voor jezelf en eventueel anderen te bereiden. Je krijgt van een professional tips en trucs hoe jij jouw koken kunt organiseren. Geld, tijd en kennis zijn hierin belangrijke factoren. Dus heb je weinig tijd, geld en/of kennis beschikbaar? Geen probleem. Na deze workshop kun je een aantal recepten afwisselen zodat je niet drie dagen achter elkaar hetzelfde zit te eten.....

€7,50

Geld innoveert niet… mensen wel!

Zwolle Zwolle

Wat is dit je waard? Betaal je de ticketprijs of heb je een ander idee? Welke kwaliteit heb jij die wij weer kunnen gebruiken bijvoorbeeld...  We zijn benieuwd naar je voorstel... Spreek je innovatieve vermogen aan om je droom, verwachtingen, en alles wat je denkt dat niet kan alsnog te verwezenlijken. Hoor verhalen hoe het ook kan en doe er je voordeel mee. Raak alsnog geïnspireerd en pik de tools uit de workshop die je denkt nodig te hebben. Tussendoor leer je dan ook nog eens hoe jij iedere maand rond kunt komen en voldoende overhoud om te prettige maandafsluiting te hebben.

€25,00

Relight my fire

Zwolle Zwolle

WIJ ZETTEN JOU AAN MET EEN 4 UUR DURENDE MASTERCLASS Met behulp van ons vuurwerkboek nemen we jou stap voor stap mee door de masterclass. Na afloop heb jij een concreet jaarplan voor jezelf en ben je niet meer te houden. Je hebt een netwerk wat je ondersteund en je gaat ervaren dat het gewoon kan.

€25

Titel

Ga naar de bovenkant