Jezelf ontwikkelen doe je zo!

Wanneer jij denkt;  En nu dan?

Niemand ontkomt er aan, nee jij ook niet! Periode's in je leven waarin jij je afvraagt; "Is dit alles?" of Ja, en nu dan? Je hebt veel gedaan in leven. Maar toch ben je een soort van ontevreden. Geld wordt opeens een stuk minder belangrijk voor je. Je bent eigenlijk op zoek naar... Ja, naar wat eigenlijk?  Hoe kom je daar nu achter en wat moet je dan doen om van dat gevoel af te komen? Hoe start je? Wie kan mij daarbij op weg helpen? 

50%
Je bent er bijna!
Je start met een mooie ervaring
Maak een vliegende start 

Mijn ervaringen hierin

Ja, ook ik heb die periode's meegemaakt in mijn leven. Dat was voor mij net als voor jou een harde leerschool. Nu begrijp ik, dat met mijn kwaliteiten om zaken tastbaar te maken, die tijd voor mij een ontwikkeltijd was. De kennis en ervaring die ik toen opgedaan heb gebruik ik nu om jou met minder pijn en moeite door jouw proces heen te loodsen.

Herken jij dit?

  • Je leeg voelen en weinig tot geen energie hebben
  • Even geen uitweg meer kunnen zien
  • Geen flauw idee hebben hoe je hier uit kunt komen
  • Het gevoel hebben dat niets goed is en je water naar de zee draagt
  • Hoe weet ik waar ik blij van wordt
  • Weten wat je niet wilt, geen idee hebben wat je wel wilt
  • Te moe voelen om in actie te komen
  • Je beseffen dat je aan de bak moet maar niet weten hoe te starten!

.

Annette Bos

Harderwijk

50 skills die je leven...

Ik moet eerlijk zeggen dat ik dacht toen ik de download opende; "oh nee, weer een zweverige methode" Toen ik het boekje na een tijdje weer opende bleek dat het eigenlijk heel toepasselijk en concreet is. Het heeft mij op dat moment en nu nog steeds, goed inzicht gegeven hoe ik kan dealen met vervelende emoties. Super handige tips en voor mij heel herkenbaar. Ik hou het boekje in mijn buurt :-)

Ja, en nu concreet graag?

Hoe jij je waardevol gaat voelen 

Zie het als een soort reset van jezelf. De afgelopen jaren heb je kennis opgedaan die je nu aan het verwerken bent. Die kennis heb je nodig voor de volgende stap in je leven. De routekaart uitzetten zodat jij je kunt blijven door ontwikkelen richting de persoon die zich gewaardeerd voelt om wie hij/zij is.


Je gaat de komende tijd  ontdekken hoe jij jouw ontwikkeling vorm gaat geven zodat jij de juiste keuzes kunt maken. Keuzes die bij je passen. Je gaat ervaren dat het ontwikkelen van deze skills je een stuk makkelijker afgaat. Dit  gaat in veel gevallen snel. Snel, omdat je kennis verdiept die je al hebt, maar waarvan jij je nog niet bewust bent. Je hoeft niet alles opnieuw te leren.

Hoe je dat gaat doen, lees je in het stappenplan. Ongemerkt werken aan rust - ruimte - resultaat.

 

                        STAPPENPLAN

Start met een DISC test maken. De uitslag is ons vertrekpunt om vanuit aanwezige kwaliteiten te werken.
Meld je kosteloos aan bij onze community en kies bij de testuitslag passende skills. Start met luchtig leren  en verdiepen van je kennis.
We helpen je met speciaal op de kleuren van de DISC afgestemde skills, die je vervolgens kunt verdiepen in vier verschillende levels. #gamification
Verzamelen vanuit je dagelijkse ervaringen bewijzen.Dus geen examens of theorie!  Geen abonnementen maar per level en skill wordt en blijf je eigenaar van de training.

Ontdek jouw DISC voorkeur met de gratis test

START TEST 
Mail ons je uitslag
info@lifeskillsacademie.nl

Alles op een rijtje voor je

Rust | Ruimte | Resultaat

Stop met tijd verliezen en level up!

Ontwikkel op een makkelijke manier

Video Aspect Ratio: 4:1

Zorg dat je weer vooruit kunt met jezelf