Ontdek het geheim van een burn-out 

Of blijf je liever in cirkeltjes ronddraaien?

Rust

Ontdek hoe jij rust voor jezelf creëert en behoud
actie, doen

Ruimte

Psychologie wapens en neuro linguïstische  technieken
Leiderschap

Resultaat

Ervaar dat je op het juiste spoor zit en de zaken vanzelf op je pad komen
Eigenaar Skills Academie

Gaat het leven als een roes aan je voorbij?

In 2022 gaf 1 op de 4 werknemers in de leeftijd van 18 tot en met 34 jaar aan burn-outklachten te ervaren. Uit cijfers van de Nationale Enquête Arbeidsomstandigheden (NEA) van TNO en het CBS blijkt bovendien dat de ernst van ervaren burn-outklachten onder jonge werkenden, die veel klachten hebben, toeneemt.

Dat betekent dat 25% graag beter in hun vel willen zitten.
En dat 75% redelijk tot goed in hun vel zit.

Wat kun je van die groep leren? Wat doen zij anders?

Een burn out ontstaat in veel gevallen door het ervaren van langdurige stress of overbelasting van jezelf. Wat je kunt leren van de groep die onder de 75% valt is dat zij beter in staat zijn grenzen te stellen en weten waar hun eigen grenzen  liggen. Zij  hebben een goed beeld van hun identiteit.

We specialiseren ons als jaren in het ontwikkelen van een professionele identiteit.

Het hebben van een professionele identiteit kan het verschil maken tussen een burn out ervaren of stevig in je schoenen staan.

identiteit, wie ben ik

Jouw emoties de hand schudden

Aan jou is de keuze of jij wacht totdat het water je aan de lippen staat en het echt niet meer gaat... of dat je "voorwerk" doet en daarmee het water niet zover laat komen.

Jouw emoties de hand schudden wanneer je midden in een burn out zit is vele malen uitdagender en lastiger dan wanneer je in rustig vaarwater zit. Daar vertel ik niets nieuws mee toch? In alle rust balans vinden in je leven door je emoties te onderzoeken is vooral makkelijker omdat je over meer veerkracht en flexibiliteit bezit. Dat leer en ervaar je in ons digitale boek 50 skills die je leven navigeren.

Wil jij onze beste inzichten en technieken van ons leren?

Leer je emoties veilig de hand te schudden

Skills die je leven navigeren

Hoe het werkt...

Skills die je leven navigeren

Emoties zijn gekoppeld aan gedrag. Leer je gedrag te herkennen om het daarna aan te kunnen passen naar een level wat bij je past op dat moment.

Super handig boek met voor mij herkenbaar gedrag. Echt handig dat er ook bij staat hoe je dit kunt aanpassen naar gedrag wat je wenst. 

Yvo de Wal

12 jaar ervaring in één programma

Haal het beste uit jezelf met onze slimme trainingsmethode!

We hebben onze beste technieken voor jou gebundeld

streven

35 Life skills

35 life skills in verschillende levels beschikbaar in onze academie. Versterk jouw emotionele basis en voorkom een burn out.
Ontwikkelen persoonlijk gemaakt

Gepersonaliseerd

Overleef het ecosysteem van afleidingen waarin je snel de weg kwijt raakt. Hou gemakkelijker focus met op jouw persoon afgestemde ontwikkeling.
communicatie, lusiteren, spelen, game, ervaren, 21st

Luchtig leren

Geen verwarrende theorie zoals je op school ervaren hebt. Duidelijk en concrete stappen  en ervarend leren maken ontwikkeling een leuke ervaring. 

Gewoontes

Meester de kunst van het herkennen van jouw gedrag. Buig gewoontes om die niet mer voor je werken naar effectief gedrag. 

Inzicht

Begrijp aan welke knoppen jij kunt draaien waardoor jij wel gezien en gehoord wordt. Leer je overtuigingen op een andere manier in te zetten.

Stappen zetten

Creëer een 'slaapzakfactor' doordat je hebt geleerd wat bij je past en nu exact de juiste zaken op je pad komen.

#wet aantrekkingskracht

trots, eigenaarschap, doen, doelen stellen

Gedrag aanpassen - meer zelfsturing krijgen

  • Direct beginnen met een stevige basis te maken voor jezelf?
  • Wil jij jouw emoties de hand schudden en de volgende stap zetten?
  • Ben je klaar om jouw ontwikkeling een boost te geven?


Dan is dit het meest complete programma wat je online tegen zult komen. Je profiteert van 12 jaar ervaring van top-experts in het ontwikkelen van een professionele identiteit.      


Start nu met het skill accelerator programma om een stevige basis te maken! Log in op onze academie en lees er meer over.