Kookworkshop; gezond, goedkoop; koken, passie

Kennis over eigen identiteit is de basis van de flow
in een team

Verbeter je skills en team performance met nieuwe inzichten

Ontwikkel je professionele identiteit

Wie ben jij als persoon en welke plek neem ik in het team in. Hoe leer jij en hoe kun je jezelf op jouw manier doorontwikkelen? Deze vragen staat centraal bij de Life Skills Academie. Aan de hand van een persoonlijkheidstest brengen we in kaart wie je bent en hoe jij jezelf op een slimme en luchtige manier ontwikkelt.

De vaardigheden waarover jij van nature beschikt ga je daarmee verder aanscherpen. Daarmee treed jij als mens meer naar buiten met de kwaliteiten waarvoor jij ook gevraagd gaat worden. 


  • Communicatievaardigheden. 

  • Aanpassingsvermogen

  • Leervermogen

  • Oplossingsgericht werken

  • Effectief samenwerken

  • Innovatief denken en keuzes maken

  • Doorzettingsvermogen

  • Veerkracht


Benieuwd hoe dit in teamverband eruit ziet?

Een team bouwen vergt lef

Wij geloven in het ervaren van zelfsturing en autonomie, niet in rigide lespakketten. We stellen materiaal beschikbaar waarmee teamleden zelf aan de slag gaan. Ieder op een eigen manier. De persoonlijkheidstest helpt je vast te stellen wat jouw manier is.


Dat maakt het leren luchtig en moeiteloos, waardoor je je steeds weer gemotiveerd voelt om nieuwe vaardigheden te leren. Life Skills Academie biedt alles wat je nodig hebt om een team te smeden waar vertrouwen is en die weten wat er nodig is om echt samen te werken.

Een geoliede machine

Loskomen van gedoe....

Gedoe met personeel wat weer gedoe oplevert met cashflow en zo vielen de domino stenen allemaal in elkaar. Na het lezen van het boek "efficiënt werken in je organisatie" werd ik mij bewust dat ik redelijk ver afgedwaalt was van de intenties waarmee ik mijn bedrijf gestart was. Er naar teruggaan was geen optie omdat er inmiddels veel verandert is. De structuur en het met behulp van meetinstrumenten voortgang inzichtelijk maken heeft ons bewust gemaakt hoe het anders kan. We zijn onderweg naar een geoliede machine. En het is een heerlijk gevoel dat ik mij weer kan richten op ondernemen wetende dat het operationele deel strak staat en de juiste mensen op de juiste plaats staan.

★★★★★

Nu alvast beginnen?

Maak kennis met onze aanpak via ons handboek "efficiënt werken in je organisatie"

Nu €20,- actie korting! 


Download het en zet de eerste stap naar een duurzame horeca onderneming en eigen focus op ondernemerschap.

Minder operationeel - Meer tactisch