Wat is jouw rol in  het team?

Luchtig leren met de Life Skills Academie

Veel leren in korte tijd door te doen en ervaren

Op school of in mijn jeugd

Ontwikkel je professionele identiteit

Hoe leer jij en hoe kun je jezelf op jouw manier doorontwikkelen? Deze vraag staat centraal bij de Life Skills Academie. Aan de hand van de DISC persoonlijkheidstest brengen we in kaart hoe jij het makkelijkst leert. Met     deze informatie ontwikkel je op een slimme en makkelijke manier dagelijks jouw soft skills, zoals:


  • Communicatievaardigheden. 

  • Aanpassingsvermogen

  • Leervermogen

  • Oplossingsgericht werken

  • Effectief samenwerken

  • Innovatief denken en keuzes maken

  • Doorzettingsvermogen

  • Veerkracht


Benieuwd hoe ook jouw horecazaak een geoliede machine wordt?

Je doet het zelf

Wij geloven in het ervaren van zelfsturing en autonomie, niet in rigide lespakketten. We stellen materiaal beschikbaar waarmee jij zelf aan de slag gaat, op jouw manier. De DISC persoonlijkheidstest helpt je vast te stellen wat jouw manier is.


Dat maakt het leren luchtig en moeiteloos, waardoor je je steeds weer gemotiveerd voelt om nieuwe vaardigheden te leren. Life Skills Academie biedt alles wat je nodig hebt om van je bedrijf een geoliede machine te maken, met een gezonde bedrijfscultuur en flinke winst.

Loskomen van gedoe....

Gedoe met personeel wat weer gedoe oplevert met cashflow en zo vielen de domino stenen allemaal in elkaar. Na het lezen van het boek "efficiënt werken in je organisatie" werd ik mij bewust dat ik redelijk ver afgedwaalt was van de intenties waarmee ik mijn bedrijf gestart was. Er naar teruggaan was geen optie omdat er inmiddels veel verandert is. De structuur en het met behulp van meetinstrumenten voortgang inzichtelijk maken heeft ons bewust gemaakt hoe het anders kan. We zijn onderweg naar een geoliede machine. En het is een heerlijk gevoel dat ik mij weer kan richten op ondernemen wetende dat het operationele deel strak staat en de juiste mensen op de juiste plaats staan.

★★★★★

Nu alvast beginnen?

Ontdek hoe je zelf een geoliede machine bouwt met ons handboek "efficiënt werken in je organisatie" 


Download het en zet de eerste stap naar een duurzaam bedrijf waar jij energie van krijgt.

Minder operationeel - Meer tactisch