Mentale weerbaarheid verhogen!

Een gids naar persoonlijke groei


 • Stil je honger naar kennis
 • Creëer een gevoel van er toe doen voor jezelf
 • Vernieuw jezelf en start met kleine zaken
 • Stop met het voeden van je verveling
 • Herken je beperkingen, overstijg ze en gun ze iemand anders
 • Leer snel en effectief omgaan met veranderingen
 • Wat ik hoor vergeet ik, wat ik doe begrijp ik. Start met doen....
 • Combineer op een slimme manier jouw skills
 • Weten wat jij nodig hebt geeft rust in de keuzes uit de stroom informatie die dagelijks op je af komt. #rust #ruimte #resultaat
50%
Handleiding om slim jouw groei te sturen
Gratis Download
skills, lifeskills, open badges , ontwikkelen, persoonlijke ontwikkeling
 

Zelf onderzoek is enorm waardevol. Het boek heeft mij inzicht gegeven in durven een hulpvraag te stellen.

Om hulp vragen is in mijn ogen een uiting van zelfrespect. Het tegenovergestelde, het altijd zelf maar moeten uitzoeken, daarmee doe je jezelf eerder tekort.


Stefan Zoetewij - Rotterdam

Ieder persoon heeft zo zijn eigen uitdagingen in het leven. Of het nu komt door de opvoeding van je ouders of scheiding of iets anders is vreemd genoeg niet zo van belang. Het is niets meer en minder dan een aanleiding tot verwerken van de onderliggende emotie. In mijn geval kon ik in de ogen van mijn vader niet veel goed doen. Dit heeft bij geleid dat ik mij vastbeet in bewijsdrang. Dit vastbijten was de oorzaak van medische problemen aan mijn kaak. Nadat ik de emotie erachter opgelost had bleef het rustig in mijn kaak. Tot grote verbazing van de kaakchirurg .... Om deze kennis toe te kunnen passen heb ik eerst geleerd om met emoties om te gaan. Dat is exact mijn intentie voor jou als lezer met dit boek. Inzicht geven hoe je slim en efficiënt met jouw uitdagingen om kunt gaan. 


 • Vergroot je weerbaarheid en gezondheid
 • Creëer op je eigen manier rust & ruimte
 • Vergroot je veerkracht met kleine aanpassingen  
null

20 jaar

Expert in persoonlijke 

ontwikkelen 

4

Boeken geschreven

1800

Downloads van e-books

75 >

Artikelen - Games - Skills - Tools 

Onverwacht
Geleerd de hulpvraag te durven stellen. Had ik vooraf niet aan gedacht....
Stefan Zoetewij
Pittig!
Mijn communicatieve vaardigheden van generaal naar kapitein gebracht. Minder hard geworden.
David
David Garrison
Waardevol
Heeft mij aangezet mijn werkelijke identiteit te onderzoeken. Aanrader om te doen!
Marloes Harmelen

Ontvang dit Ebook nu volledig gratis!

Gebruik code LSA24 tijdens het afrekenen om het Ebook gratis te downloaden
skills, lifeskills, open badges , ontwikkelen, persoonlijke ontwikkeling