Wat zou er gebeuren als jij je medewerkers op dezelfde manier benaderd als jouw gasten?
Wat zou er gebeuren als jij je medewerkers op dezelfde manier benaderd als jouw gasten?
Mensen uitgedaagd
Wat zou er gebeuren als jij je medewerkers op dezelfde manier benaderd als jouw gasten?
Een geoliede machine werkt voor je. Gasten ervaren het werkplezier en voelen betrokkenheid.
Leer de verborgen behoeften van jouw medewerkers kennen. Bind ze door uitdaging.
Zet de juiste mensen op de juiste plek. Creëer ruimte en resultaat door te ondernemen.
Zorg voor duidelijkheid door kaders te scheppen. Leg verantwoording waar die hoort.
Spreek af - Spreek uit - Spreek aan - Benoem en benut verschillen - Vier je overwinningen
Top of mind
Je zit in de gedachten van je gast omdat ze zich herkennen in de huiselijke sfeer
Als het over team organisatie gaat neem ik geen blad voor de mond
Marcel Derksen, ook wel bekend als de "
Inspirator", heeft een hart dat klopt voor alles wat met eten en persoonlijke ontwikkeling te maken heeft.
Met zijn van nature aanwezige nieuwsgierigheid en zijn jarenlange keukenervaring in diverse restaurants heeft Marcel zich ontwikkeld tot een ervaren team organisator met expertise in de horeca, facilitaire dienst en leisure. Hij heeft samengewerkt met chefs en aanstormende chefs opgeleid. Teams samenstellen en het beste eruit halen heeft Marcel verfijnd in het organiseren van diner events voor 1000 gasten.
Naast zijn werk als ontwikkel specialist heeft Marcel een eigenzinnige en humoristische benadering van teams laten functioneren zonder dat dit veel energie kost. Hij deelt zijn avonturen en blunders op in blogs en boeken, waar hij een trouwe volgers schare heeft opgebouwd die smult van zijn grappige anekdotes en onconventionele teamadviezen. Marcel's motto is: "Alles kan... als het niet kan, dan kan het anders.
Als docent en coach heeft Marcel met succes jonge koks opgeleid en workshops georganiseerd waarin hij zijn kennis en ervaring deelt op een toegankelijke en humoristische manier. Hij staat bekend om zijn vriendelijke benadering en zijn vermogen om zelfs de meest ingewikkelde principes eenvoudig uit te leggen.
Lidewij de Vries - Oostende
Ik was op zoek naar een andere benadering van talenten en kennis. Voor mijn gevoel zit er veel meer in mensen dan dat er daadwerkelijk uit komt. Ik kwam er zelf maar niet uit hoe dat op te pakken. Ik zag Marcel zijn eigen visie toepassen bij een koksopleiding tijdens een restaurant avond. Ik wist ineens dat is het. Het boek is een praktische handleiding waar ik juist behoefte aan had. Heel fijn!
Jan Meyer - Arnhem