De Duurzame Omzet Versneller

Wanneer de keuken en de bediening elkaar echt begrijpen en aanvullen...

Wat zou jou als ondernemer dat opleveren?

Heb jij het lef hiervoor? 


Zelf doen

Als jij dit met je gasten kunt dan hoef ik je niets te vertellen toch? Blijkbaar niet, anders was je hier niet naar op zoek.

Op jouw manier

Die heeft tot nu toe niet voldoende gewerkt. Met een beetje hulp het zelf uitvoeren is ook een optie!

Duurzame verandering

Maak de liefde van je leven, jouw onderneming, voor de komende jaren bedrijfszeker. Groot onderhoud dus. 
Optimale samenwerking

Winst draaien

 1. Je horecabedrijf laten lopen als een geoliede machine, dat is waar je naar verlangt. Daar is een stabiel en perfect op elkaar afgestemd team voor nodig. Mensen die betrokken zijn bij jouw bedrijf en het écht leuk vinden om te komen werken, voor langere tijd. In andere woorden, een gezonde bedrijfscultuur creëren is essentieel. 

 2. De Duurzame Omzet Versneller helpt je in dit proces. Op het moment dat jij écht op je personeel kunt vertrouwen, ga jij je weer bezig houden met ondernemen in plaats van buffelen op de werkvloer. Je creëert rust, ruimte en resultaat voor jezelf en daarmee voor je teams.
 3. Wie wil dat nou niet?

Pakket 1
Alles zelf doen

525,-

éénmalig

Jij gaat zelf aan de slag met onze content, persoonlijkheidstest, het portfolio, het life skills meetinstrument en andere tools. Ons boek Efficiënt werken in je organisatie is jouw routekaart en naslagwerk waarin veel van je vragen beantwoord worden

Pakket 2
Met een beetje hulp

275,-
Vanaf
Je doet het nog steeds zelf, maar ik sta aan je zijde. Je krijgt een strippenkaart om met mij te brainstormen of dieper in te gaan op het materiaal. Plan een afspraak om samen de behoefte te bepalen zodat  je het juiste aantal strippen aanschaft.


5u strippenkaart


10u strippenkaart

Pakket 3
Full service

vanaf

475,-
Per maand

Wij doorlopen de Duurzame Omzet Versneller helemaal met jou. We bespreken de persoonlijkheidstest en de uitslag van het meetinstrument, je ontvangt 1:1 begeleiding. We kijken samen naar de unieke knelpunten én kansen in jouw bedrijf. Zo ga je op weg naar jouw geoliede machine! Plan een afspraak in om te bepalen wat er echt nodig is. Dan ontvang je van ons daarna een concreet voorstel.

Loskomen van gedoe....

Gedoe met personeel wat weer gedoe oplevert met cashflow en zo vielen de domino stenen allemaal in elkaar. Na het lezen van het boek "efficiënt werken in je organisatie" werd ik mij bewust dat ik redelijk ver afgedwaald was van de intenties waarmee ik mijn bedrijf gestart was. Er naar teruggaan was geen optie omdat er inmiddels veel verandert is. De structuur en het met behulp van meetinstrumenten voortgang inzichtelijk maken heeft ons bewust gemaakt hoe het anders kan. We zijn onderweg naar een geoliede machine. En het is een heerlijk gevoel dat ik mij weer kan richten op ondernemen wetende dat het operationele deel strak staat en de juiste mensen op de juiste plaats staan.

★★★★★

Tijd om het anders te doen

Je leeg voelen, vloekend door je zaak lopen, onvoldoende ondernemer kunnen zijn, elke keer nieuw personeel zoeken, weinig winst draaien… Dat moet verleden tijd zijn.

Met de Duurzame Omzet Versneller neem jij je professionele identiteit aan, creëer je een gezonde bedrijfscultuur en maak jij van jouw horecabedrijf een geoliede machine. 

Het resultaat?

 • Personeel dat moeiteloos samenwerkt

 • Mensen die graag komen werken

 • Een team dat betrokken is bij jouw bedrijf

 • Bijverkoop wordt constant toegepast

 • Meer winst dan ooit.

 • Rust - Richting - Resultaat

 • Tijd voor ondernemerschap

 • Gezonde bedrijfscultuur

Dit is wat je krijgt:

 • DISC persoonlijkheidstest om de leider in jou te ontdekken

 • 21st century skills game waarmee je de vaardigheden van je team blootlegt

 • Gepersonaliseerde ontwikkeling via de Heldenpad-route op basis van de uitslagen van de DISC en het 21st century game

 • Meetinstrument om de ontwikkeling van de life skills te monitoren

 • Digitaal portfolio

 • Online lidmaatschap tot de afgesloten Life Skills Community, om gemotiveerd te blijven en het luchtig leren nog makkelijker te maken.

 • Motivatie app

Laten we starten!

Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze specialisten en laat je informeren. Bepaal wat er nodig is.

Nu alvast beginnen?

Download onze checklist en zet de eerste stap naar een bedrijf waar jij energie van krijgt en kom weer in de flow van ondernemen.